Гледах заседанието на Съвета за сигурност, това сборище на маразматици

...
Гледах заседанието на Съвета за сигурност, това сборище на маразматици
Коментари Харесай

Навални сравни признаването на ЛНР и ДНР с нахлуването в Афганистан

" Гледах " съвещанието на Съвета за сигурност ", това сборище на маразматици и крадци (изглежда, че нашият Фонд за битка с корупцията е правил следствие за всеки от тях), и си мислех за също такова сборище от номенклатурни маразматици от Политбюро на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз, които горе долу по същия метод, по лично скимване, въобразявайки си, че са " геополитици над огромната шахматна дъска ", са взели решение за изпращане на руските войски в Афганистан ".

Това написа в профила си в Instagram опозиционерът Алексей Навални, който излежава присъда в съветска затворническа колония.

" Резултатът са стотици хиляди жертви, контузии на цели народи, следствията които не можем да преодолеем нито ние самите, нито Афганистан, и възникването на една от основните аргументи за разпада на Съветския съюз.

Онези маразматици от Политбюро се прикриваха с двулична идеология. Тези путински маразматици дори и идеология нямат - единствено непрекъсната и неприкрита неистина. Те дори не си вършат труда техният casus belli да има даже и най-малката достоверност.

И на тези, и на тези им е нужно едно: да отвлече вниманието на народа на Русия от действителните проблеми - развиването на стопанската система, растежа на цените, царящото безвластие - и превключването му във формат " имперска нервност ".

Гледали ли сте скоро новините по държавната телевизия? Аз виждам единствено тях и ви убеждавам, там ИЗОБЩО НЯМА вести за Русия. В дословния смисъл. От първата до последната вест са Украйна-САЩ-Европа.

Голата агитация на маразматиците и крадците към този момент не им е задоволителна. Те желаят кръвчица. Искат да местят танкови фигурки по картата на военните дейности.

И ето - главата на Политбюро от ХХI век излиза с в действителност безумна тирада. Най-точна метафора даде за нея, несъмнено, Туитър: " Точно все едно дядо ми се е напил на фамилно събиране и досажда на всички с пояснения по какъв начин в действителност е устроена международната политика ".

Щеше да е смешно, в случай че пияният дядо не беше човек на 69 години, който удържа властта в страната с нуклеарно оръжие.

Заменете “Украйна” от неговата тирада с “Казахстан”, “Беларус”, “Балтийски страни”, “Азербайджан”, “Узбекистан” и по този начин нататък, в това число “Финляндия”. И помислете, къде понататък ще понесе геополитическата мисъл дядото-маразматик?

Всичко това свърши доста зле за всички през 1979 година. И в този момент ще свърши зле. Афганистан беше опустошен, само че и Съюз на съветските социалистически републики получи смъртоносна рана.

Путин и неговите крадци-маразматици от Съвета за сигурност и " Единна Русия " са врагове на Русия и основната опасност за нея, а не Украйна и не Западът ", написа Навални и приключва:
" Путин няма да разреши на Украйна да се развива и ще я завлече в блатото, само че и Русия ще заплати същата цена. Путин убива и желае още да убива. Кремъл ви прави небогати, а не Вашингтон ", приключва той обръщението си към съветския народ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР