Гледах едно от децата...за огромно съжаление за това, че...и проверката,

...
Гледах едно от децата...за огромно съжаление за това, че...и проверката,
Коментари Харесай

Бихме те, защото дядо ти е комунист!

" Гледах едно от децата...за голямо страдание за това, че...и инспекцията, която върви по случая, най-късно вторник-сряда ще приключи, са ме уверили хората от Министерство на вътрешните работи. Никога, в никакъв случай това не е било толерирано от нас... Но неговият дядо-комунист не е дал опция в миналото ние да отидем да учим в Брюксел, Хага, в Лондон или където и да било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше повреда в Чернобил и се стелеше радиоактивен прахуляк, да маршируваме на митинги с червени връзки ".

Така Бойко Борисов разяснява случая с бития от служители на реда на митинга студент по право в Хага Евгени Марчев.

Абе, какви ги дрънка тоя човек?! Сериозно запитвам – беше ли допустимо да е по-неадекватен? Сигурно, но не се сещам по какъв начин. Може би единствено той знае. Какво общо имат политическите пристрастия на дядото с полицейските шутове по главата на внука? И какво, в случай че дядото е болшевик? Дайте да набием внука, а? И правнука в миналото. Не правеха ли тъкмо по този начин комунистите – децата на враговете са врагове?

Сега съществено – България се намира в особена обстановка на бурно улично неодобрение, продължаващо към този момент 12 дни и с изгледи да ескалира. Правителството е тотално несъответстващо. Очевидно някои политически стратези шушукат на Борисов, че това е " война с комунистите ". Грешат грубо. Това не е конфликт сред леви и десни, нито е великански таен проект за свалянето на Борисов от власт. Случващото се е неотстъпчивост към кочината, в която живеем. Гарантирано от ГЕРБ.

Очевидно държавното управление не схваща, че към момента има хора, които виждат какво е свършило през последните години по две основни посоки – битката с корупцията и правосъдната промяна. Нищо. Нула.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР