Глазгоу Рейнджърс се класира в груповата фаза на Шампионската лига

...
Глазгоу Рейнджърс се класира в груповата фаза на Шампионската лига
Коментари Харесай

Рейнджър в Шампионската лига след 12 години! Резултати

Глазгоу Рейнджърс се класира в груповата фаза на Шампионската лига 12 години след последната си изява в шампионата на богатите. Шотландците победиха ПСВ Айдховен с 1:0 като посетител с гол на Антонио Чолак и след 2:2 в първата среща и не престават напред.

След час игра защитата на домакините се пропука съществено, откакто вратарят Валтер Бенитес подаде топката на един от сътрудниците си в отбрана, който обаче бе в неизгодна позиция и топката му бе отнета от Малит Тилман. Той нахлу в наказателното поле, като Бенитес излезе да го пресрещне, само че крилото на Рейнджърс пусна топката към центъра, където бе Антонио Чолак и той на празна врата се разписа безпроблемно, с цел да хвърли в възторг почитателите на шотландския гранд.



В различен мач от вечерта на плейофите в Шампионска лига Копенхаген удържа Трабзонспор като посетител, завършвайки наедно 0:0 на „ Medical Park Stadium “. Така хората на Юес Торуп си осигуриха място в групите на най-силния европейски клубен шампионат с общ резултат от двата мача 2:1.

Жребият за груповата фаза на Шампионската лига е в четвъртък от 19:00 часа наше време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР