Главно действащо лице, на което Антонов бил делегирал менажирането на

...
Главно действащо лице, на което Антонов бил делегирал менажирането на
Коментари Харесай

Милионерският кръг “Ростов” цепи БСП в Плевен. Нароченият за лихварство местен “гъзар” Бойко Тодоров изместил Иван Кламера от сърцето на боса Васил Антонов

Главно настоящо лице, на което Антонов бил делегирал менажирането на партийните каузи, бил локалният “гъзар ”, умишлен да върти огромен лихварски бизнес, Бойко Тодоров. Последният е фиктивен член на БСП-Плевен, само че получил великодушни обещания, че в случай че отдели задоволителен брой хора от локалните партийни структури и ги влее в кръга “Ростов ”, ще се радва на блестящо бъдеще, най-много в веществен проект. Ако имаме вяра на плевенските клюкари, Тодоров влезнал под кожата на Васил Антонов поради своята прозорливост, бизнес усет и усет към лъскавия и постоянно блудствен живот. Грехове, в които (ако се позовем на писанията из интернет), е упрекван и самият притежател на “Ростов ”.  В контролната комисия на “Позитано ” 20 отлежавали купища сигнали по какъв начин “плевенският Бойко ” разрушава партийната дисциплинираност, заговорничи, вербува делегати и подрива престижа на висшето управление. Най-сериозни били обвинявания, че по време на последната акция той плащал на цели квартални и селски структури да гласоподават за “Левицата ”, което до някъде обяснявало слабият резултат на Българска социалистическа партия в района.

 

За Тодоров излязоха изявления, че чрез записаната на името на татко му кредитна консултантска фирма  " Банкконсулт " ЕООД бил увещавал тежко заболели хора да теглят заеми за лекуване с негово ходатайство, против свиреп комисионни. За него локалните хора приказват още, че връзките му с някои от най-ужасяващите локални лихвари, най-вече от ромски генезис, не са загадка за плевенската общност. Част от тях били спонсори на политическите му акции. Отново посредством консултантската компания " Банкконсулт " ЕООД той съветвал някои от отявлени представители на ъндърграунда по какъв начин да узаконят постъпленията си от трафик на дрога, проституция и черно лихварство. Лица от крими контингента били най-честите сътрапезници, свидетелстват съгражданите му.

 

След като плевенските фейсбук групи разпространиха следствието, редакцията ни прегря от нови и още по-ужасяващи сигнали за изнудване, рекет и склоняване към противозаконни действия от страна на Тодоров, върху чието потвърждаване нашият екип работи и сме изпратили запитвания до органите на реда.

 

Причина Бойко Тодоров да бъде провъзгласен за новият консилиери на кръга “Ростов ” били зверските издънки на доскорошното “лице ” и лидер на плевенската листа на “Левицата ”, Иван Мандински, по прякор Кламера. В конкурентни медии се появиха изказвания за тежки финансови злоупотреби от страна на Кламера, който безочливо “пощипвал ” от касата на благодетеля си Васил Антонов до момента в който провел изборите. Ако имаме вяра на сътрудниците, той не просто разнасял пари в чували из ромските махали, само че и упорствал тарторите да му връщат “ресто ” зад тила на боса на “Ростов ”.

 

Последната изцепка на Мандински, който е държавен служител и оглавява районния клон на “Информационно обслужване ” бе да прави проруска агитация в работно време, давайки конференция паралелно до най-големия лобист на дипломат Митрофанова, ексдепутатът Румен Петков.

 

Разжалването на Кламера от страна на Васил Антонов наляло вода в мелницата на Бойко Тодоров, който се бил заклел, че за кефа на боса на “Ростов ” ще съпостави със земята БСП-Плевен, сплетничат партийните му врагове.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР