Главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, показа

...
Главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, показа
Коментари Харесай

Секретарят на Радев показа документ за оръжейна пратка

Главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, сподели във Фейсбук профила си част от документ, в който написа, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Афганистан към Украйна.



Публикацията идва в отговор на думите на вицепремиера Корнелия Нинова и нейния шеф на кабинета Калоян Методиев, че президентът популяризира неистини, а задачата му била свалянето на кабинета.

В поста си Стоянов написа: " Някои са абонирани за лъжата. Ма тя е и заразна тази болест с лъгането откакто се предава от министър на шеф на кабинет ".

Коментар пристигна от депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков. По думите му секретарят на президента е " прострелял грубо Радев”.

" Публикувал е няколко реда текст и внушава, че се изнася оръжие от Афганистан за Украйна. Но не е обърнал внимание, че в документа написа " Министерство на стопанската система ". Т.е., документът е от служебния кабинет на Радев. Защото министерството, което Нинова оглавява, се преименува на " Министерство на стопанската система и промишлеността ", отбелязва той.



" Ако не беше злоумишлен, можеше да попита и шефа на ДАНС (назначава се от президента) какви покупко-продажби има. В комисията по оръжия участват двама представители на ДАНС, т.е. двама представители на президента. Те първи ревизират и подписват сделките”, добавя Божанков.

" Днес президентът съобщи, че К. Петков опитал да стреля по него, само че уцелил Нинова. Стоянов и той опита да стреля. В опитите си да стрелят обаче улучват единствено елементарния българин, който чака повишението на приходите си. Улучват и българската военна промишленост, която съблюдава всички интернационалните конвенции и контракти, само че става жертва на политическо държание, което към този момент граничи с неприкрита злоба”, безапелационен е депутатът от Българска социалистическа партия.

Източник: Народоосвободителна въстаническа армия

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР