Главният секретар на МВР Петър Тодоров щебъде сменен. Това обяви

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров щебъде сменен. Това обяви
Коментари Харесай

Сменят главния секретар на МВР - министърът му няма доверие

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров щебъде заменен. Това разгласи министър председателят Николай Денков след срещата в Министерския съвет със службите и силовото министерство. Причината е, чевътрешният министър КалинСтояновняма доверие на Тодорови сред тях липсва съгласуваност, съобщи Дарик.

Към моментаняма изясненост кой ще го заместина поста.

" Има няколко групи обстоятелства, които сочат, че има проблем с организацията във ведомството. Те са свързани с активността на основния секретар. На практикаминистърът не работи с него, тъй като му няма довериеи счита, че има проблеми, които са зародили преди в служба да встъпи този екип на Министерство на вътрешните работи. " - разяснява министър-председателят.

Денков разясни, че на всички срещи досега при неявяване на министъра е бил викан заместник-главният секретар, а не Петър Тодоров каквато е практиката.

" По всички тези аргументи помолих вътрешния министър да не търпи повече тази обстановка и даизготви отчет с искане за промяна на Петър Тодорови въпросният отчет да бъде импортиран в Министерски съвет, гласуван в сряда и изпратен към президентството. " - сподели още Николай Денков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР