Главният секретар на МВР Ивайло Иванов е разпоредил комплексна проверка

...
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов е разпоредил комплексна проверка
Коментари Харесай

Полицията ще прави строеви прегледи за облеклото на полицаите |

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов е разпоредил сложна инспекция за униформеното облекло на служителите на реда във всички регионални дирекции на страната и в Столична дирекция на вътрешните работи, и за съблюдаване на Наредбата за реда за приложимост на физическа мощ и помощни средства.

Директорите на регионалните дирекции и на Столична дирекция на вътрешните работи следва да провеждат и провеждането на боеви прегледи, при които да бъде открито има ли нарушавания при потреблението на пагоните, емблемите, отличителните знаци и надписите по униформеното облекло, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В репортаж на бТВ от огромния митинг, който беше разгонен с груба мощ, се вижда, че един от служителите на реда, зает в защитата на митинга, употребява бокс против стачкуващи. В обществените мрежи се появиха фотоси на чиновници на реда, на чиито униформи има сложени значки и лепенки със смущаващи изображения и послания, които се употребяват от извънредно десни групи по света. 

В репортаж на бТВ от огромния митинг, който беше разгонен с груба мощ, се вижда, че един от служителите на реда, зает в защитата на митинга, употребява бокс против стачкуващи. В обществените мрежи се появиха фотоси на чиновници на реда, на чиито униформи има сложени значки и лепенки със смущаващи изображения и послания.

Репортерът на " Сега " Мартин Георгиев бе извикан в сряда на полицейски разпит поради изпратени писмени въпроси до пресцентъра на Министерство на вътрешните работи по същата тематика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР