Главният съдия Микаел Фабри търпи критики за неотсъдените - според

...
Главният съдия Микаел Фабри търпи критики за неотсъдените - според
Коментари Харесай

Без санкция за арбитъра от Ювентус - Милан, трябвало да се развива

Главният арбитър Микаел Фабри търпи рецензии за неотсъдените - съгласно мнозина - две дузпи в интерес на Милан по време на миналата среща с Ювентус в калчото. Реферът не видя изритване на Алесио Романьоли от страна на Марио Манджукич и реши - даже след намесата на ВАР - че не би трябвало да маркира углавен удар за игра с ръка на Алекс Сандро.

Председателят на Съдийската комисия в Италия Никола Рицоли го отбрани. “Фабри би трябвало да израства, тъй като разполага с голям капацитет. Опитът е от основно значение, а той се добива и посредством допускането на неточности. Самият аз преди време станах доста по-уверен в себе си, откакто позволих грешки. По този метод се развиваш”, съобщи Рицоли.

В медиите на Ботуша се появи информация, че въпросният арбитър Фабри ще бъде осъден да не получава назначения в идващите два кръга и въобще да не свири на Милан до лятото. Рицоли обаче отхвърли това: “Никого няма да вадим от нарядите. Днес въобще не сме коментирали тази тематика. Наша работа обаче е да пращаме на дуелите най-подготвените съдии.”

Серия А 31 кръг, събота 6 април  Ювентус 2:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР