Главният редактор на врачанският вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и

...
Главният редактор на врачанският вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак го направи /доказателства/

Главният редактор на врачанският вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут и като Гошо Синдика, продължава да мами оределите читатели на изданието, откри мониторингът на организация BulNews.bg. Още след заемането на поста, той стартира да ползва в работата си нелоялни практики, за да устои на конкуренцията на някогашния си шеф Даниел Бузов. Едно от най-порочните неща, които Гошо Синдика постоянно прави, е да връща часовника на качените вести в уеб страницата на вестника. По този метод той заблуждава работодателя си Делян Пеевски и назначения за шеф Димитър Николов, че „ Конкурент “ е важен фактор във врачанската публицистика. Това, несъмнено, е надалеч от истината.
Днес Гошо Синдика отново диша прахта след публицистите на организация BulNews.bg. По тази причина той още веднъж върна часа на новината за станала злополука сред Мездра и Враца, за която първо заяви нашата медия. Инцидентът е обикновен, няма жертви и ранени, само че все пак към момента основният редактор измами читателите си, като настрои по-ранен час. Системата за мониторинг е записала, че в 14.40 ч. в уеб страницата konkurent.bg няма сходна вест. По-късно такава въпреки всичко се появи, само че с час от 14.35. Това е изцяло безсмислено предвид на читаемостта на самата вест, само че все пак Гошо Синдика е желал да наподобява, че е съумял да реагира бързо на станалия случай.
Отгоре на всичко е откраднал фотография от групата „ I see you КАТ “, без да уточни първоизточника, като безочливо е излъгал, че е направена от кореспондент на „ Конкурент “. Самият текст е преписал от организация BulNews.bg, само че това към този момент е традиция, против която ние нямаме нищо срещу. Да се надяваме, че новият основен редактор ще върне забравената традиция в „ Конкурент “ още веднъж да се прави публицистика …
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР