Главният редактор на украинския портал Цензор.нет Юрий Бутусов в съучастие

...
Главният редактор на украинския портал Цензор.нет Юрий Бутусов в съучастие
Коментари Харесай

Трофей: Журналистът Юрий Бутусов открадна БТР-а на руски командир край Северски Донец -

Главният редактор на украинския портал Цензор.нет Юрий Бутусов в съучастничество с украински военнослужещи е откраднал БТР на съперника. За незаконното лишаване на съветска бойна машина на пехотата се похвали в профила си във фейсбук самият Бутусов, усмихнат до уши. „ Като децата сте “ и „ Хулигани, Сталин няма за вас! “ – вървят мнения под статуса на журналиста.

Случаят е станал в петък, а съгласно Юрий Бутусов нещата наподобяват по този начин:

„ Току-що при ревизиране на бойното поле на 100 метра от окупирания бряг на Северски Донец, дружно с украински военнослужещи забелязахме и откраднахме БМП на командира на 8-ма рота от 35-та гвардейска мотострелкова бригада на Въоръжените сили на РФ капитан Дмитрий Фурдуй. По късно ще има репортаж с разопаковането на БМП-то, има доста забавни неща. “

Собственикът на откраднатата машина не е инцидентен войник. Справка в новинарския поток от последните няколко седмици демонстрира, че Дмитрий Фурдуй попада като в новинарските излъчвания като офицер, направил героизъм. На 6 май т. година Регнум, ТАСС и РИА Новости групово разказаха за това, че по време на спецоперацията на Руската войска по денацификацията на Украйна капитанът, дружно с поверената му рота в състава на батальонно техническа група е водил пердах с врага в окупирано от украинските националисти обитаемо място и даже го освободил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР