Главният редактор на "Труд" Петьо Блъсков написа интересен коментар часове

...
Главният редактор на "Труд" Петьо Блъсков написа интересен коментар часове
Коментари Харесай

Блъсков към първите ваксинирани: Благодаря, че затворихте устите на тези които горят маски на улицата

Главният редактор на "Труд " Петьо Блъсков написа забавен коментар часове откакто здравният министър, ген. Мутафчийски и проф. Балтов се имунизираха.

Вижте думите на журналиста без редакторска интервенция:

Здравният министър проф. Ангелов първи се имунизира против Коронавирус. Последваха го шефа на ВМА ген. проф. Мутафчийски и шефът на „ Пирогов “ проф. Балтов.

Мога единствено да им кажа - отлично и благодаря!

Благодаря Ви, за денонощната работа в това кошмарно време!

Благодаря Ви, че затворихте устите на постоянно недоволната навалица, която гори маски на улицата, до момента в който хората умират.

Благодаря Ви, за персоналния образец!

Благодаря Ви, че поставихте първата тухла на спасението от тази чума, която затвори хората в домовете им, затвори стопанската система, бизнеса и културата.

Познавам персонално проф. Ангелов от 15 години и с чисто сърце мога да кажа, че този човек е направил толкоз доста за българското здраве и е избавил живота на толкоз доста хора, колкото маски скапаните мразещи не могат да изгорят за година.

И едно допълнение за тези, които някак още не могат да осъзнаят мащабите на Коронавирус злополуката - няма ваксина, която да работи без сериозна маса от 90% от популацията.

Благодаря Ви, Професори!

Аз ще се имунизирам!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР