Главният редактор на колежански вестник в Тенеси подаде оставка заради

...
Главният редактор на колежански вестник в Тенеси подаде оставка заради
Коментари Харесай

Бивш редактор на колежански вестник предупреждава, че суровите анти-израелски настроения не са уникални за Харвард или Йейл

Главният редактор на колежански вестник в Тенеси подаде оставка поради метода, по който се усещаше управлението на вестника отговори на гнева на кампуса поради история, обвързвана с Израел, която написа след терористичната офанзива от 7 октомври.

Матю Гифин, някогашният основен редактор на учебния вестник на Държавния университет в Средния Тенеси (MTSU), Sidelines, приказва с Fox News Digital за решението си да подаде оставка от поста си и последствията, които истории като неговата имат върху свободата на словото в университетските кампуси в цялата страна, даже в тъмночервения Тенеси.

„ Бях доста многолюден “, сподели той. „ Посредством всички изображения, които аз и куп други видяхме от случилото се на 7 октомври в Израел, когато Хамас в началото атакува и всички тези хора бяха убити в това ужасяващо, ужасяващо нещо, което беше като, знаете, съразмерно по-лошо от 911, в случай че си припомням числата. "

Тъй като имаше доста полемики за терористичната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР