Главният редактор на италианския вестник "La Stampa" Маурицио Молинари обясни

...
Главният редактор на италианския вестник "La Stampa" Маурицио Молинари обясни
Коментари Харесай

"Ла Стампа" обяснява атаките срещу Русия за помощта на Италия

Главният редактор на италианския вестник "La Stampa " Маурицио Молинари изясни за какво изданието има негативна реакция на съветската помощ към Италия.

Той сподели, че страните са съдружници в битката с ковид, само че „ споделят разнообразни полезности и по друг метод се разпознават “. Според него Втората международна война показва смисъла на съюза на страните, "включително и с разнообразни полезности ".

Според Молинари, Италия „ позитивно и благодарно” отговори на помощта от Русия, само че имаше опасения „ освен от италианци”, заради „ опцията за наличие на разследващи сътрудници измежду военните, участващи в мисията”, написа "Поглед инфо ".

Според Молинари вестникът „ е писал както за обстоятелството на идването на помощ, по този начин и за страховете в това отношение “.

„ Всичко е в сходство с правото на ревю на обстоятелства “, сподели той.

Спомнете си, че в материалите на изданието не ставаше дума единствено за „ разузнавачи “. И по този начин, La Stampa написа, че 80% от оборудването, доставено от Москва, сякаш няма да помогне в битката против ковид. Според изданието по този метод съветските представители "удовлетворяват политическите упоритости ".

Министерството на защитата съобщи, че криейки се зад идеалите на свободата на словото и плурализма на мненията, вестникът „ манипулира най-базовите русофобски имитации от Студената война, базирайки се на избрани „ отзиви “на анонимни „ високопоставени “източници. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР