Главният редактор на фалиралия врачански всекидневник Конкурент“ Георги Александров открадна

...
Главният редактор на фалиралия врачански всекидневник Конкурент“ Георги Александров открадна
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Гошо Синдика открадна снимка от BulNews, замириса на съд /доказателства/

Главният редактор на банкрутиралия врачански ежедневник „ Конкурент “ Георги Александров открадна фотография от осведомителния водач BulNews.
На 18 февруари, събота, в уеб страницата на седмичника се появи материал за дрогираната жена във Враца, илюстриран със фотография, която е изрязана от оповестен 2 дни по-рано кадър.
На 16 февруари организация BulNews разгласява извънреден материал, от който Гошо Синдика разбра за необикновената обстановка в център на Враца. Самата публикация беше илюстрирана с фрагменти, които са изключителна благосъстоятелност на медията ни. Подобни фотоси няма в друга медия или в обществената мрежа.



Това не пречи на обявилия се за правоверен публицист, който не пипа непознато, Гошо Синдика, да изреже истинската фотография на BulNews, и да употребява 2 дни по-късно небрандираната част в собствен материал. Връх на нахалството е, че под фотографията е показал за източник фейсбук, а това е неистина.
Този случай е следващото несъмнено доказателство, че с изключение на текстове, дребничкият „ публицист “ продължава да краде от нас и фотоси. За наблюдателните читатели това не е първият случай, в който Гошо Синдика протяга ръка на извънредните вести и фотоси на BulNews. Парадоксът е, че всякога е залавян, порицаван обществено и все пак той продължава да го прави. Журналист-мазохист!
Причината за това твърдоглавие е в креативното изтощение на останалия самичък като куче в редакцията на „ Конкурент “ провален основен редактор. Мъжът от Ружинци няма потенциала да работи като публицист поради положението на бърнаут, в което изпадна след завръщането си в изданието. Повторното му идване в „ Конкурент “ се оказа съдбовно и за всекидневника, който малко по-късно банкрутира и се трансформира в скромен седмичник. В момента изданието е на пазара единствено, когато има пари за печатницата, а това се случва все по-рядко.
Безпаричието в „ Конкурент “ обаче няма да трогне притежателя на BulNews и скоро против Гошо Синдика ще бъде заведено дело за кражба на интелектуална благосъстоятелност. „ Журналистът “ Георги Александров ще би трябвало да се помири с креативното си изтощение и да спре да краде от осведомителния водач на Северозапада, даже в случай че за това би трябвало да минем през правосъдно решение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР