Главният прокурор Сотир Цацаров все още не се е запознал

...
Главният прокурор Сотир Цацаров все още не се е запознал
Коментари Харесай

Цацаров не се бил запознал с доклада на турските служби за "Булгартабак", имал по-големи приоритети

Главният прокурор Сотир Цацаров към момента не се е срещнал с отчета на турските служби, в който написа, че " продуктите, идващи от българската компания " Булгартабак ", са се трансформирали в източник на контрабанда в Турция ", тъй като " надалеч по-голям приоритет ми е казусът в Момчилград и случилото се през днешния ден в София ". Той съобщи, че ще се запознае със наличието на отчета, след работата по тези произшествия.

Докладът, който беше оповестен у нас преди повече от месец, дойде публично в прокуратурата в четвъртък по здрач. Данните на турските служби са били изпратени и до Интерпол още през лятото, само че до момента няма никаква реакция от управляващите у нас. Миналата седмица вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че се е срещнал с отчета, за който в началото твърдеше, че не съдържа изказване, обвързвано с " Булгартабак " и разгласи, че ще питат компанията за констатациите на турските служби.

Цацаров приказва пред публицисти след встъпването в служба на новия началник на Националната следствена работа (НСЛС) Борислав Сарафов. Попитан кое ще е предлагането му за нов заместител на мястото на Сарафов, основният прокурор разгласи, че ще го оповести, " когато му пристигна времето ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР