Главният прокурор Сотир Цацаров ще произнесе слово по време на

...
Главният прокурор Сотир Цацаров ще произнесе слово по време на
Коментари Харесай

Скандал! Цацаров и Каракачанов гости на руско активно мероприятие

Главният прокурор Сотир Цацаров ще произнесе слово по време на четиридневната Международна конференция „ Тероризмът и електронните медии “. Както се споделя: Цацаров пое и медиите. Официално. Конфиренцията е проведена от Международната академия за телевизия и радио на Русия с поддръжката на Федералната организация по печата и всеобщи връзки на Руската федерация. От българска страна мероприятието се обезпечава от Съюзът на българските публицисти. Главен сътрудник е „ Лаборатория на Касперски “, за която единствено преди няколко седмици от Съединени американски щати оповестиха, че събира данни и информация за съветските служби.

„ Водещата цел на конференцията е да притегли вниманието на представителите на международната медийна общественост, както и на заинтригуваните национални държавни и публични организации, към казуса по какъв начин да се противодейства на международния тероризъм посредством електронните медии “, популяризират форума уредниците.

Конференцията ще бъде открита от ръководителя на Международната академия за телевизия и радио и началник на дирекцията за историко-публицистични стратегии на Обществената телевизия на Русия Леонид Млечин. Слово ще произнесе и Владимир Козлов, зам.-ръководител на Федералната организация по печата и всеобщи връзки.

От българска страна формалните лица са военният министър Красимир Каракачанов и Сотир Цацаров, основен прокурор. Цацаров ще произнесе слово. От българските политици са поканени още депутатите от Българска социалистическа партия Елена Йончева и Тома Томов, както и Румен Петков от АБВ. Ще има представители и на Библиотекарския, прочут с прокремълските си настроения.

УКРИВАНАТА ИНФОРМАЦИЯ!

Защо Съюз на българските журналисти работи по подобен таен метод – не е ясно. Съмненията обаче са, че се обслужват ползи на Русия и нейните секрети служби.

Само преди седмица генералният прокурор на Русия Юрий Чайка бе на публично посещаване у нас. Той бе посрещнат като държавен глава, което мощно смути сътрудниците ни в НАТО и Евросъюза. Срещна се с премиера Бойко Борисов, подписа споразумание, български прокурори да се образоват в Академията на съветската прокуратура кат да борят корупцията. Това е скандално, защото Русия е на 131-о място в света по корупция. България е преди всичко по корумпираност в Европейски Съюз.

Как тъкмо с Русия ще борим тероризма посредством електронните медии е доста неразбираемо. В Съюз на българските журналисти би трябвало да знаят, че България е на 113 място по независимост на словото, а Русия е на 148-о място.

Русия е подозирана като най-агресивна в кибер войните, които се разгарят по света.

Руският компютърен експерт Александър Вяря прави потресаващи разкрития. Когато го наели от съветските служби, той мислел, че работата му е да пази хората от хакерски атаки. Оказало се обаче, че държавното управление поискало от него да прави тъкмо противоположното. Програмистът отказал и незабавно почнали репресивни дейности от съветските управляващи. Наложило се да потърси леговище във Финландия. В изявление Вяря разкрива, че е бил привикан в качеството си на умел програмист, като част от новата теория на Кремъл, която се оказало, че трансформира кибервойните в централен принцип за налагане на съветските ползи в други страни.

" Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".

Рускаата стратегия за водене на кибервойна започва публично през 2013 година, когато пред годишното заседание на Руската академия по военно изкуство шефът на съветския Генерален щаб Валерий Герасимов оповестява новите " нелинейни " форми на военни дейности. Към „ новата доктрина” са включени и " Фабриките за тролове " от Петербург и Москва. Именно те след съветската окупация на Крим стартират да наводняват форумите на западните медии с неистини и операция на фекктите.

През юли 2017 година " Уикилийкс " разгласява двайсет хиляди мейла на Демократичния народен комитет (DNC) и по този метод повреди престижа на кандидат-президента Хилари Клинтън. Седемнайсет американски секрети служби разгласиха взаимна декларация, в която упрекват съветски хакери за покушението против акаунта на Хилъри Клинтън. Москва отхвърли тези обвинявания.

Русия води кибервойна против Брибалтийските страни.

Срещу Англия.

Срещу Германия.

Срещу Франция.

Срещу Украйна.

Британският министър на защитата Майкъл Фалън упрекна наскоро Русия в опити за дестабилизация на Запада и НАТО, в това число и посредством медии в изявление по телевизия „ Скай нюз”.

Има данни за съветска интервенция в поредност избори: от България до Съединените щати. У нас няма подозрение, че Русия употребява разнообразни средства, с които разполага - информация, телевизионни мрежи, агитация ”, твърди министърът.

Сотир Цацаров ще изнася отчет, в случай, че доверието в прокуратурата е 6%. Това е скандално! От чие име ще приказва той?

Това е единствено част от информацията, която уредниците на форума срамежливо/умишлено пропущат. Логично е да се запитаме, чии ползи обслужва Съюз на българските журналисти? Кои медии са поканени и по какъв аршин? Кой взе решението за конгрес, доминиран от съветски институции?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР