Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди спешни действия за разкриване палежа

...
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди спешни действия за разкриване палежа
Коментари Харесай

Цацаров разпореди спешна проверка след палеж на колата на журналист

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди незабавни дейности за откриване палежа на автомобил на публицист и инспекция на всички преписки в прокуратурите, свързани с недоволства от дейности на мъж, отразен в репортажите на журналиста, заяви пресцентърът на прокуратурата.

Разследването е почнало след палеж на кола, благосъстоятелност на кореспондент на предаването " Господари на ефира ", който е осъществен тази нощ в Карлово, при което е имало заплаха пожарът да се разпростре и върху друго имущество, осведоми още държавното обвиняване.

Предприети са голям брой дейности по следствие от отдел " Криминална полиция ". Извършват се разпити на очевидци, огледи на местопрестъпление.

По предписание на Цацаров прокуратурата в Пловдив е изискала за длъжностен надзор и всички преписки, водени в районната прокуратура в града и тази в Карлово за активността на Пламен Димитров, за който репортерът е обявила недоволства за измамливи дейности.

От уеб страницата на телевизионното предаване " Господари на ефира " се вижда, че репортерът, чиято кола е подпалена, е Зорница Акманова. " Палежът става няколко часа откакто е запечатан противозаконният сервиз на автомонтьора, прочут с прозвището Пламен Майстора, за който тя направи серия репортажи ", е посочено още на интернет страницата. Акманова е направила репортаж след голям брой сигнали на хора, които са се почувствали излъгани от автомонтьора, след което са потърсили отбрана на правата си в локалната прокуратура. Обвинителите от Карлово обаче са си дали самоотвод по жалбите на жителите, защото приятелката на въпросния занаятчия работи в същата прокуратура и те " добре се познават ", се споделя още на уеб страницата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР