Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди прокурор Гергана

...
Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди прокурор Гергана
Коментари Харесай

Сотир Цацаров награди прокурор от Окръжна прокуратура – Бургас

Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие " Служебна признателност “  и предметна премия – часовник. Прокурор Илиева е отличена за проявен висок професионализъм и чудесно осъществяване на служебните отговорности.

Наградата е по предложение на Административния началник на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев.

Прокурор Гергана Илиева има повече от 26 години юридически стаж. Тя е приключила юридическото си обучение в СУ " Климент Охридски “ през 1991 година Кариерата й стартира в Районна прокуратура – Бургас през 1992 година, а от 2000 година съставлява държавното обвиняване в Окръжна прокуратура – Бургас. От 2010 година Илиева управлява " Гражданско-съдебния контрол “ в магистратурата.

Наградата бе връчена от Чинев, който заяви, че е извънредно благополучен да отличи прокурор, от който самият той се е учил. Илиева бе поздравена и от всички прокурори от Окръжна прокуратура – Бургас, които участваха на награждаването. От своя страна прокурор Илиева благодари за оказаната чест и пожела на себе си и сътрудниците си най-много здраве.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР