Главният прокурор Иван Гешев ще вземе участие в 71-ата годишна

...
Главният прокурор Иван Гешев ще вземе участие в 71-ата годишна
Коментари Харесай

Гешев лети за САЩ за молитвената закуска с Байдън на 2 февруари

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе присъединяване в 71-ата годишна Национална молитвена закуска, давана от американския президент Джо Байдън. По традиция събитието се провежда всеки първи четвъртък на февруари, който тази година се пада на 2-и февруари и се открива по традиция от президента.

На събитието във Вашингтон ще вземат участие общественици и ключови  фигури от повече от 100 страни, които споделят общи морални и духовни полезности.

Първата молитвена закуска се е провела през 1935 година, когато представители на локалния бизнес насочат молитва в спешен за региона миг. По-късно молитвени закуски стартират да се организират във всички американски щати.

Националната молитвена закуска дава алтернатива за основаването и укрепването на лични връзки измежду водещи американски политици, общественици и водачи на страни от целия свят.

В американската столица българският основен прокурор ще вземе присъединяване и в Конгрес по сигурността. Гешев ще се включи и в полемика, отдадена на борбата с езика на омразата.

От пресцентъра на прокуратурата прецизираха, че визитата на обвинител номер 1 има частен темперамент и е по покана на двама американски конгресмени. Планирана е още от ноември предходната година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР