Главният прокурор Иван Гешев отговори на вътрешния министър Бойко Рашков,

...
Главният прокурор Иван Гешев отговори на вътрешния министър Бойко Рашков,
Коментари Харесай

Иван Гешев: Ще коментирам Рашков, когато каже нещо вярно

Главният прокурор Иван Гешев отговори на вътрешния министър Бойко Рашков, който в ефирен ефир тази заран сподели документи по отношение на формираното досъдебно произвеждане против вицепремиера и финансов министър Асен Василев. Час по-рано пък ръководителят на спецпрокуратурата Валентина Маджарова отхвърли да знае за произвеждане и напомни, че производства против съответни лица не се образуват от години, а против съответни закононарушения.

Преди началото на днешното съвещание на Висшия правосъден съвет, на което ще бъде разискван план на вътрешни правила за предварително освобождение на ръководителите на двете висши съдилища и на основния прокурор, самият Гешев също сподели, че „ от дълго време не се образуват досъдебни производства против лице, а за съответно престъпление”, съобщи БГНЕС.

Г-н Рашков ще го разясня тогава, когато каже нещо правилно. Ако листовете на господин Рашков са същински, те са добити по някакъв противозаконен метод, само че не мога да допускам, че министърът на вътрешните работи ще извърши противозаконни дейности, съобщи още Иван Гешев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР