Главният прокурор е внесъл в деловодството на 49-ото Народно събрание

...
Главният прокурор е внесъл в деловодството на 49-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Иван Гешев пак поиска имунитета на депутат от ДПС

Главният прокурор е внесъл в деловодството на 49-ото Народно заседание искане за събаряне на имунитета на народния представител Д.А . Това се прави по предложение на Софийска градска прокуратура. Искането е за предоставяне на позволение наказателното гонене да продължи, а то е за търговия с въздействие .

От прессъобщението на прокуратурата не излиза наяве името на депутата - обещано е с букви, само че най-вероятно стана въпрос за Димитър Аврамов, народен представител от Движение за права и свободи , против който производството е няколко годишно.

Димитър Аврамов е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение от общ темперамент (чл. 304б, алинея 1 по отношение на член 26, алинея 1 по отношение на член 20, алинея 2 от НК). Производството против него бе стартирано още от

Искания за събаряне на депутатския му имунитет бяха изпратени.

Припомняме, Аврамов . На 17 юли 2012 година Аврамов бе задържан за търговия с въздействие, а малко по-късно бе изключен и от партията.

През 2016 година той бе оневинен от Софийския градски съд, само че от прокуратурата оповестиха, че ще стачкуват. По-късно той стана народен представител от Движение за права и свободи.  от Специализираната прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР