Главният преговарящ на ЕС Мишел Барние каза, че британците трябва

...
Главният преговарящ на ЕС Мишел Барние каза, че британците трябва
Коментари Харесай

Главният преговарящ на ЕС за Brexit: Британците трябва да научат какво значи напускането

Главният договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние сподели, че британците би трябвало да бъдат образовани за последствията от напускането на единния пазар, съобщи БГНЕС.
В забележки, които евентуално ще разгневят министрите на Обединеното кралство, Барние сподели, че Brexit ще бъде " учебен развой " за английската общност, която гласоподава да напусне Европейски Съюз. " Имам душевно положение: не е нападателно... само че не съм доверчив ", сподели той на форума " Амбросети " в Северна Италия.
" Има извънредно съществени последствия от напускането на единния пазар и не е обяснено на английския народ ", съобщи BBC думите на Барние. " Ние имаме намерение да научим хората... какво значи да изоставен единния пазар ".
Коментарите на Барние на годишната икономическа конференция пристигнаха след напрегната конференция в Брюксел след последния кръг от договаряния за преустановяване на договарянията сред делегациите на Англия и Европейски Съюз, където съобщи, че не е имало " съответен прогрес ". Той сподели, че липсва доверие сред двете страни по основни въпроси, в това число финансовото споразумяване и правата на жителите на Европейски Съюз, както и бъдещите търговски връзки. Барние вижда зад позицията на Лондон носталгичен и нереалистичен метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР