Главният оперативен директор на една от най-влиятелните компании в областта

...
Главният оперативен директор на една от най-влиятелните компании в областта
Коментари Харесай

Главният оперативен директор на Facebook Шерил Сандбърг се сгоди

Главният действен шеф на една от най-влиятелните компании в региона на технологиите Фейсбук Шерил Сандбърг се сгоди. 50-годишната Сандбърг разгласява във Фейсбук и Instagram фотография от годежа си с Том Бърнтол, съосновател и основен изпълнителен шеф на консултанската компания „ Kelton Global “. А посланието под фотоса гласи: „ Сгодена!!! Том Бърнтол, ти си ми всичко. Не бих могла да те обичам повече “.

Сред първите, които поздравиха двойката, е основният изпълнителен шеф на Facebook и дълготраен другар Марк Зукърбърг, осведоми „ Ройтерс “.

Годежът на Сандбърг идва пет години след неочакваната гибел на брачна половинка й Дейв Голдбърг в случай, с което се поставя завършек на 11-годишен благополучен брак, от който двамата имат две деца. Житейската й драма става сюжет за втората й книга „ Option B “ („ Опция Бе “), в която младата жена разказва напъните си да се оправи с неочакваната гибел на мъжа си. Днес, очевидно преодоляла болката от загубата, наподобява тя още веднъж е подготвена да черпи с цялостни шепи от любовта.

За близо 10 години във Facebook Сандберг се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица в Силиконовата котловина. Тя поема компанията по времето, когато е била единствено дребен стартъп, преведе я през президентските избори през 2016 година и избухналия скандал с Cambridge Analytica.

Новият й фаворит в живота обаче не е какъв да е. Том Бърнтол, с изключение на основен изпълнителен шеф на консултанската компания „ Kelton Global “, е работил в Белия дом при мандата на Бил Клинтън, както и като ефирен продуцент в NBCNews. Носител е и на премия „ Еми “,

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР