Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп, демократът

...
Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп, демократът
Коментари Харесай

Главният обвинител по процеса за импийчмънт бил заплашван от Тръмп

Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп, демократът Адам Шиф, е бил застрашен от президента, който написал в Туитър, че ще би трябвало " да си заплати ", съобщи Франс прес.

" Хитрецът Шиф е подкупен политик и най-вероятно доста перверзен човек. Той не е платил цената към този момент за това, което е сторил на страната ни ", е написал Тръмп сутринта.

По-късно Шиф реагира в студиото на телевизия Ен Би Си. На въпрос дали възприема написаното от Тръмп като опасност, конгресменът демократ отговори: " Мисля, че е предопределено за това ".

Адам Шиф, който оглавява комисията по разузнаване в Камарата на представителите и е някогашен прокурор, приключил Харвардския университет, се трансформира в черната овца за републиканеца милиардер, провеждайки следствието, довело до обвиняването против президента.

Впоследствие той беше претрупан да оглави екипа на обвиняването в процеса по импийчмънт в Сената, където дебатите ще продължат на следващия ден, предава Българска телеграфна агенция.

В обвинителната си тирада в сряда Шиф упрекна Доналд Тръмп, че се е опитал да " мами ", с цел да завоюва втори мандат в Белия дом. По думите му президентът упражнил напън над Украйна да стартира следствие във щета на евентуалния му противник Джо Байдън.

Известният юрист Алън Дершовиц, който ще пази Тръмп пред Сената, съобщи през днешния ден пред Фокс нюз, че гласоподавателите са тези, които ще решат ориста на президента, а не импийчмънта, съобщи ДПА.

Според него доста от показаното от демократите не съставлява нарушавания, водещи до импийчмънт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР