Главният методист на академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра

...
Главният методист на академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра
Коментари Харесай

Главният методист на Бетис избра Витоша 13 за партньор у нас

Главният методист на академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра столичната футболна школа "Витоша 13 " за сътрудник в бъдещи планове. Също по този начин за започващия от на следващия ден в НСА двудневен семинар на тематика „ Испанската футболна методика при работа с деца “ преподавател с изключение на Алберто Мартин ще бъде и треньорът на децата на Бетис до 13 години Мигел Наваро.

Семинарът се провежда от Кампиония и се реализира с поддръжката и съдействието на треньора от "Витоша 13 " Росен Илков и Пабло Гомес. Двамата през днешния ден се посетиха и базата на Академията в Бояна и останаха прелестно сюрпризирани от изискванията с които разполага "Витоша 13 ".

Всеки участник в семинара ще получи копие от наръчника на Алберто Мартин за работа с деца. Той е особено преведен на български език за идното образование. Всички копия от наръчника ще бъдат персонално подписани от него. Това е едно неповторимо помагало, което ще помогне на всеки български треньор да вникне в дълбочина в работата на създателя. А практическото занятие в семинара ще бъде извършено с деца от школата на "Витоша 13 ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР