Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов не скри неодоволството си

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов не скри неодоволството си
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации, Мауридес е по-добър от Каранга

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов не скри неодоволството си от някои съдийски отсъждания в мача против Копенхаген, който “червените” изгубиха с 1:2. Той беше безапелационен, че в решенията на рефера Барт Вертентен е имало наклонност против българския тим.

“Определени съдийски отсъждания доста ме озадачиха. Още в 10-ата минута футболист на гостите върна топката към вратаря и той я хвана с ръце. Ако не го беше направил, Мауридес щеше да я догони. Утре ще гледаме на запис епизодите с аления картон и дузпата. Факт е, че постоянно бяхме пострадали при противоречивите ситуации”, сподели Стоилов.

“Получиха се две радикално разнообразни полувремена. През първото стояхме доста добре, имахме и обстановки за 2:0. Датчаните удариха една греда след наша неточност. След почивката ни вкараха гол от 30 метра и още един от дузпа. Като цяло се справихме в отбрана. Да, второто полувреме играхме доста отбранително, само че това е обикновено с човек по-малко против тим, който в 10 от последните 12 години стига до групите на един от двата турнира”, продължи някогашният национал.

“Ще се борим за победа в Дания. Добри сме в офанзива, само че ни трябват най-малко два гола. Мауридес е доста мощен футболист. Смятам, че той се показва сега доста по-добре от Фернандо Каранга. Заслугата за неговото идване е осново на треньора, който го утвърди и го взе. Аз се веселя, че подобен футболист е при нас”, съобщи още Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР