Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори отново заяви, че не

...
Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори отново заяви, че не
Коментари Харесай

Пауло Аутуори: Радикалните промени са рисковани и не гарантират успех

Главният управител на Лудогорец Пауло Аутуори още веднъж съобщи, че не счита да трансформира нищо в тима и най-много в колектива, който е построен в Разград.

" Чувствам се чудесно, доста добре. Всички в Лудогорец са чудесни експерти. Трябва да отбележа, че се усещам доста добре в България.

 Аутуори безапелационен: Няма рецесия в Лудогорец!
Аутуори безапелационен: Няма рецесия в Лудогорец!

" Относно психическото положение на играчите, аз постоянно съм казвал, че който не е мощен ментално, би трябвало да се откаже от футбола "

Като футболен човек мога да кажа, че постоянно началната картина се разграничава от крайната. Трябва да отчетем играта на тима, тъй като постоянно това, което става на терена не отразява случилото се. Това е моментно и нашата цел продължава да бъде да гоним неизменност през цялата акция, която едвам в този момент стартира.

Аз разгадавам на бавното възстановяване на играта и резултата. Винаги да се върви напред, а не със стъпки обратно. Представям си играта все по-твърда. Един тим, който излиза на терена и знае какво би трябвало да създадем. Работата на треньора е да печели доверие, а не да се постанова. Аз виждам на тима като хомогенна група. Те всички са експерти, на които разгадавам. Изграждането на психическа резистентност е значима.

 От Лудогорец: Противниците ни ликуват, а ние слушаме химните на Шампионска лига и Лига Европа
От Лудогорец: Противниците ни ликуват, а ние слушаме химните на Шампионска лига и Лига Европа

" Чертаят с най-черни краски бъдещето ни "

Аз съм същия човек в професионален проект, както в моя персонален живот. Аз не съм мъдрец, а футболен треньор. Като цяло визията за живота ми е, че човек е в центъра на всичко.

Мисля, че терминът рецесия е тежък във футбола. Криза е нещо необратимо. Във футбола всичко може да се промени бързо. Ние би трябвало да бъдем ваксинирани към песимистични мнения и разбори. Надявам се да запазим характерностите на мощен и непрекъснат тим. Футболът е игра, в която шансът е фактор. Ние не бяхме ефикасни и не се справихме. Не бяхме безапелационни в завършващата фаза. Притеснявам се, че може да станем неуверени.

Лудогорец резервира колектива, само че групата би трябвало да се държи свежа. Радикалните промени са рисковани и не подсигуряват триумф. Не е елементарен развой и би трябвало да се внимава много. Познаваме тима на Жрински Мостар. Винаги чакам да е мъчно с всеки противник. Тяхната игра няма да е изненада за нас.

 Медиите в Босна ядосани от обстоятелството, че считат Жрински за цялостен новобранец против Лудогорец
Медиите в Босна ядосани от обстоятелството, че считат Жрински за цялостен новобранец против Лудогорец

" Защо букмейкърите правят оценка " двойката " на 17.00, да не играем с Барселона?

Животът е непредсказуем. Трябва да сме готови за всевъзможни сюжет. Ако подцениш някой, можеш да се провалиш.

За да са мощни хората спечелили, конкуренцията би трябвало да е мощна. ЦСКА е тим с обичаи. Не се знае дали положителните резултати на ЦСКА ще продължат. Картинката при започване на сезона може да е друга от крайната.

Разбира се, че усещам поддръжка от управлението. Клубът на организационно равнище е супер. Големите са огромни, даже когато губят ", разяснява експертът в предаването " Домът на футбола " по " Диема спорт ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР