Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира актуални теми около

...
Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира актуални теми около
Коментари Харесай

Балъков: Надявам се, да радваме публиката във Велико Търново

Главният управител на Етър Красимир Балъков разяснява настоящи тематики към клуба и упованията му за идните мачове в Първа лига.

"Ако би трябвало да бъда почтен чакам, че измененията ще се случат по-бавно, само че мога да похваля момчетата, които се раздават в подготвителния развой, имаме още доста работа, само че постигнахме и много неща. Те имат извънредно огромен почит и вникват бързо в нещата, имаме добър колектив, уповавам се качествата да се задържат до края на шампионата, би трябвало да запазим колектива, би трябвало да сме дружно в борбата, защото ние нямаме огромни финансови благоприятни условия ", сподели Балъков.

"Схемата ще е съобразена с това, че желая да бъдем по-компактни във етапите на играта, футболистите би трябвало да усещат нещата и да извършват тактическите задания, настояванията ще са ми да бъдат съсредоточени, сменихме общоприети обстановки, ще играем зона ", добави той.

"Надявам се, че ще изиграем едни положителни мачове, във футбола има единствено действителност, няма по какъв начин с 18 точки да приказваме за някакви по-високи цели, задачата да събираме точки и да се измъкнем от зоната на изпадащите. Ще е доста радостно, в случай че футболната аудитория във Велико Търново се посъбуди, ще се опитаме да създадем мачовете по-атрактивни ", съобщи още Балъков.

"Като поех Черноморец също не бяхме по-напред в класирането, познавам тази обстановка, като искаш да работиш във футболния бизнес и си решил да го правиш няма значение престиж и имидж, даже да се случи най-лошото, което аз съм го изключил от моето мислене, футболът е футбол, веднъж биеш, веднъж падаш ", сподели още експертът.

"Винаги има зрънца, които се развиват, те са необичайност, би трябвало да се пазят ", добави Балъков.

"Имам предпочитание да се развъртвам и в огромен тим, не че Етър не е огромен тим, желая за сериозен тим, със съществени цели и сериозен бюджет, желая да работа, няма да ставам служител ", съобщи още мениджърът на Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР