Главният мениджър и треньор на Добруджа Светослав Петров заяви, че

...
Главният мениджър и треньор на Добруджа Светослав Петров заяви, че
Коментари Харесай

В Добруджа са честни: Не сме готови за Втора лига

Главният управител и треньор на Добруджа Светослав Петров съобщи, че отборът не е подготвен за присъединяване във Втора лига през идващия сезон, макар че завоюва право за това след решението на Изпълкома. Той счита, че прекратяването на шампионатите не е почтено за останалите три Трети лиги. Иначе Добруджа е безапелационен водач с 14 победи от 14 мача.

" Ако при нас нещата във връзка с първото място нямаше по какъв начин да се трансформират, искрено казано, ситуацията в другите групи е много по-различно. Не е почтено по отношение на част от тимовете, забъркани в борбите за промоции в професионалния футбол, които няма да доиграят мачовете си ", сподели някогашният национал.

" Завръщането при експертите е плод на работата на футболисти, управление и всички в клуба. През лятото на предходната година доста малко хора имаха вяра, че ще успеем, тъй като поради финансовото положение трябваше да вършим тим съвсем от нулата ", добави Петров пред dobrichonline.com.

" Отговорът дали сме подготвени финансово и организационно за Втора лига по-скоро клони към не. Втора лига е предизвикателство, имайки поради тежкото завещание, което стои пред нас и към момента ни притиска. Президентът на клуба и членовете на УС направиха нужното и погасиха част от отговорностите. Ситуацията не е по никакъв начин розова. В тази връзка ще търсим помощ и поддръжка по все вероятни канали. Надявам се също на " отрезвяване " от страна на футболистите, чиито условия да бъдат по-нормални. Няма да подцени вижданията си за налагането на повече млади играчи. Не мога да кажа и нищо за селекцията, тъй като нямаме концепция с какъв бюджет ще разполагаме, кои състезатели ще бъдат освободени, на какви позиции ще се търсят подкрепления и така нататък Допълнителна компликация ни основават старите отговорности, които би трябвало да почистим до края на лятото, с цел да получим лиценз за присъединяване във Втора лига. Стабилизирането на тима и заличаването на борчовете се обрисува като съществена цел до края на 2020 година ", прям е Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР