Главният камшик на торите предупреди сър Линдзи Хойл, че действията

...
Главният камшик на торите предупреди сър Линдзи Хойл, че действията
Коментари Харесай

Топ торите Саймън Харт предупреди Линдзи Хойл, че ще „отприщи ада“ в опит да окаже натиск върху председателя

Главният бич на торите предизвести сър Линдзи Хойл, че дейностите му ще „ отприщят пъкъла “, защото той упражняваше напън върху него в часовете преди Сблъсък на общините за Газа.

Саймън Харт се опита да попречи на ръководителя да разреши гласоподаване на придвижване на лейбъристите, призоваващо за „ неотложно филантропично преустановяване на огъня “, което би трябвало да се съблюдава от „ всички страни “.

< Депутатите от торите се подредиха да обвинят Кийр Стармър, че е предиздвикал сър Линдзи Хойл да вземе решението си, макар че той изрично отхвърли това. Но в този момент стана ясно, че зад кулисите господин Харт е оказвал напън върху сър Линдзи да не разреши гласоподаване. Министърът на кабинета сподели на ръководителя на Камарата на общините, че дейностите му ще „ отприщят пъкъла “ по време на срещите в сряда сутринта, съгласно GB News.

При визитата си в Съсекс през днешния ден господин Стармър отхвърли изказванията на торите, че е желал да сплаши сър Линдзи. Лидерът на лейбъристите сподели: „ Категорично мога да ви кажа, че не съм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР