Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск разкри подробности за

...
Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск разкри подробности за
Коментари Харесай

Twitter ще има нова функция, ще се нареди до Facebook и Instagram

Главният изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск разкри детайлности за нови функционалности, в това число прибавяне на диалози и криптирани известия, които ще бъдат въведени в платформата, съобщи Ройтерс.

Миналата година Мъск разгласи проектите си за " Twitter 2.0 The Everything App ", който съгласно него ще има функционалности като криптирани директни известия (DMs), дълги туитове и заплащания.

" Скоро ще има гласов и видео чат от вашия  мобилен телефон към всеки в тази платформа, тъй че ще можете да говорите с хора на всички места по света, без да им давате телефонния си номер ", сподели Мъск в Twitter.

Функцията за диалози в Twitter  ще подреди платформата за микроблогинг до обществените мрежи като Мета, Фейсбук и Instagram, които имат сходни функционалности.

Мъск съобщи, че версията за криптирани директни съобщения  ще бъде разполагаем в Twitter през днешния ден, само че не сподели дали позвъняванията ще бъдат криптирани, написа " Телеграф ".

Тази седмица Twitter съобщи, че ще стартира развой на изчистване посредством унищожаване и архивиране на сметки, които са били неактивни в продължение на няколко години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР