Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг обяви предстоящата наличност

...
Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг обяви предстоящата наличност
Коментари Харесай

WhatsApp ще ви позволи да използвате два акаунта на едно и същ смартфон по едно и също време

Главният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг разгласи идната наличност на функционалност за превключване сред два акаунта в WhatsApp на едно и също устройство. Това изобретение може да е от голяма важност за тези, които употребяват разнообразни сметки за работа и персонална преписка. Функцията ще стане налична за потребителите на смарт телефони с Android през идващите седмици.

Преди това, с цел да употребяват два акаунта, потребителите трябваше или непрекъснато да излизат от единия акаунт и да влизат в другия, или да употребяват в допълнение устройство. Сега този развой ще бъде доста банален.

За да употребяват втория акаунт, потребителите ще би трябвало да преминат инспекция и да получат еднократна ключова дума посредством SMS. След това месинджърът ще продължи да работи и с двата акаунта, без да е належащо второ устройство или SIM карта, удостовери представителят на WhatsApp Ели Хитрик.

Нововъведението е част от тактиката на Meta за възстановяване на достъпа до сметките в WhatsApp от разнообразни устройства. Функцията беше стартирана през 2021 година, като позволяваше акаунтът да се употребява на таблети с Android, браузъри и компютри. Неотдавна функционалността на WhatsApp беше разширена, с цел да разреши потреблението на акаунта на спомагателни смарт телефони, премахвайки ограничаването за потребление на акаунта единствено на един смарт телефон.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР