Главният изпълнителен директор на компанията , чиято ваксина срещу ковид,

...
Главният изпълнителен директор на компанията , чиято ваксина срещу ковид,
Коментари Харесай

Pfizer: Не сме ощетили сигурността за сметка на скоростта на създаване на ваксината

Главният изпълнителен шеф на компанията, чиято ваксина против коронавирус, създадена дружно с BioNTech, стартира през днешния ден да се ползва в Обедненото кралство, увери, че сигурността на продукта по никакъв метод не е била подценена в полза на скоростното му стартиране на пазара, съобщи Франс прес.
“Не сме ощетили сигурността “, съобщи Алберт Бурла по време на виртуална " кръгла маса " в Женева, проведена от интернационалната федерация на фармацевтичните групи. “Ваксината, основана на нова технология, беше тествана по безусловно същия метод, по който тестваме всяка друга ваксина “, акцентира Бурла и добави, че новата ваксина в действителност е била тествана по доста по-строги спецификации, " тъй като ни гледат под лупа ". Бурла сподели, че схваща въпросите, свързани със скоростта на създаване на имунизацията.
 Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията? Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията?
Англия стана първата страна в света, която стартира да употребява новаторската ваксина на Пфайзер (Pfizer) и немската компания...
“Винаги има хора, които се съмняват във имунизациите, само че би трябвало да кажа, че въпросът е извънредно политизиран, изключително в Съединени американски щати. Това обърква хората, те не знаят на кого и на какво да имат вяра, тъй като дебатът се организира на политическо, а не на научно равнище “, безапелационен е той. Според Бурла е значимо да се знае, че фирмите желаят да се уверят, че ще се популяризират единствено ефикасни и безвредни ваксини, както и че регулаторните органи са доста деликатни.
Бурла сподели, че хората, които се двоумят, би трябвало да помислят два пъти. “Решението дали да се ваксинираш не е обвързвано единствено с твоето здраве. Свързано е и със здравето на други хора и е доста евентуално това да са хора, които са ти скъпи. Ако не се ваксинирате, се превръщате в едва звено, което ще разреши на вируса да се популяризира “, сподели още Бурла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР