Главният изпълнителен директор на Група Generali Филип Доне (Philippe Donnet)

...
Главният изпълнителен директор на Група Generali Филип Доне (Philippe Donnet)
Коментари Харесай

Филип Доне е избран за най-добър Главен изпълнителен директор в застрахователния сектор

Главният изпълнителен шеф на Група Generali Филип Доне (Philippe Donnet) е отличен в категорията „ Най-добър основен изпълнителен шеф “ в застрахователния бранш в класацията за 2022 година на профилираното издание Institutional Investor.

Главният финансов шеф на Групата Кристиано Бореан (Cristiano Borean) печели първото място в своята категория. Експертите „ Връзки с вложителите и рейтинговите организации “ на Generali са „ Най-добър екип “, а сътрудниците Джулия Рафо (Giulia Raffo) и Родолфо Свара (Rodolfo Svara) – се подреждат на първо и второ място в категорията „ Най-добри експерти “ в своята сфера. Екипът е отличен също за „ Най-добра стратегия за връзки с вложителите “ и „ Най-добро събитие “ в тази сфера.

Generali се класира преди всичко и в категориите „ Екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG) “ и „ Най-добър ръб “.

Главният изпълнителен шеф на Група Generali Филип Доне (Philippe Donnet) разяснява: „ Това достижение удостоверява изключителните професионални качества на нашия екип, който е мощно зает с устойчивия напредък на Generali. Също по този начин, то демонстрира позитивния разговор, който имаме с финансовата общественост и приказва за нашата ESG тактика “.

Класацията Institutional Investor отразява представянето и достиженията на 1380 експерти и вложители от 632 компании в областта на финансовите услуги.

В нея Главните изпълнителни шефове се правят оценка съгласно критерии, като доверие към тях, водачество и връзка. За финансовите шефове критериите са – систематизиране на капитала, финансово ръководство и връзка. В категориите за „ Връзка с вложителите “ критериите включват качество на представяната финансова информация, познаване на бизнеса и пазара, и други.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР