Главният изпълнителен директор на Grayscale, Майкъл Соненшайн наскоро сподели мнението

...
Главният изпълнителен директор на Grayscale, Майкъл Соненшайн наскоро сподели мнението
Коментари Харесай

Главния изпълнителен директор на Grayscale: Най-лошото за крипто пазара отмина

Главният изпълнителен шеф на Grayscale, Майкъл Соненшайн неотдавна показа мнението си за настоящото положение на крипто пазара в изявление с крипто аналитика Скот Мелкер.

Според Соненшайн крипто пазарът наподобява се отделя от обичайните акции, което демонстрира, че най-лошото от спада на пазара може би е отминало.

Той изрази вяра, че пазарът към този момент е претърпял всички отрицателни изненади, които биха могли да му повлияят в близко бъдеще.

Въпреки волатилността на финансовите пазари Соненшайн уточни, че цените на криптовалутите са релативно постоянни, което допуска, че те може би стартират да се показват без значение от обичайните финансови пазари.

Той също по този начин означи, че тази непоклатимост може да докара до по-здрав крипто бранш като цяло, защото дълготрайните играчи, които са вложили в екосистемата, не престават да построяват и вкарват нововъведения, до момента в който други, които просто се пробват да осъществят бърза облага, отпадат.

Соненшайн изрази също по този начин вълнението си от нов случай на потребление на крипто, наименуван Ordinals . Това са цифрови активи, вписани в най-ниската номинална стойност на Биткойн – сходно на незаменяемите токени (NFT).


 


Той има вяра, че крипто промишлеността продължава да отключва нови случаи на приложимост и че Ordinals съставляват забавно развиване в това отношение.

Въпреки че Соненшайн е внимателен оптимист по отношение на бъдещето на криптопазара той призна, че не е ясно дали криптовалутите ще се върнат към историческите си върхове в скоро време. Въпреки това той счита, че комбинацията от ценова непоклатимост и обособяване от обичайните акции може да предвещава положителни резултати за бранша в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР