Главният изпълнителен директор на американската компания, специализирана в областите на

...
Главният изпълнителен директор на американската компания, специализирана в областите на
Коментари Харесай

Силните брандове имат силни лидери

Главният изпълнителен шеф на американската компания, профилирана в областите на самолетостроенето, авиакосмическата техника Lockheed Martin Мерилин Хюсън е най-хубавият Закрилник на марката съгласно ранглиста на Brand Finance - Brand Guardianship Index 2020 за най-хубавите 100 изпълнителни шефове, които защитават идеологиите на компанията и ги вграждат в триумфа ù.

За никого не е загадка, че силните марки се нуждаят от силни лидери. Те задават и насочват задачата на компанията и балансират краткосрочно и дълготрайно финансови приходи. Тяхната роля е да мерят настроението на външните заинтересовани страни и да подсигуряват, че всички вътрешни заинтригувани страни се държат по метод, който е съгласуван с усъвършенстването на задачата и облагата. Може да са механически специалисти, само че сега, в който станат изпълнителни шефове, те би трябвало да се повдигнат над техническите си умения за водене и вдъхновяване на цялостен екип, споделя Дейвид Хейг, създател и основен изпълнителен шеф на Brand Finance.

Мерилин Хюсън е освен водач измежду най-хубавите пазители на марката, само че е и една от общо 4-те дами в класацията.  Това е ужасно достижение, разяснява Хейг.

Хюсън се класира преди всичко като страж и покровител на марката с показател 72,2 от 100. Мерилин Хюсън е в Lockheed Martin от 37 години и е изпълнителен шеф през последните 7 години, като е отговорна за 14% нарастване на цената на компанията. 

Факторите, които дефинират най-хубавите водачи покровители на дадена марка са възходът ѝ, показател на отбрана на марката, това какъв брой положителни мениджъри и посланици на марката са изпълнителните шефове, показател на силата, триумф в вложенията и осъществяване на активността.

В класацията участват изпълнителни шефове от най-различни промишлености и страни като 46% от тях оглавяват американски компании, а 10% идват от Китай. Това е доказателство за бизнес проницателността на китайските изпълнителни шефове, които се изкачват над нивото на техните европейски сътрудници
ghfhfgh.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР