Главният изпълнителен директор на Amazon.com Джеф Безос очаква да се

...
Главният изпълнителен директор на Amazon.com Джеф Безос очаква да се
Коментари Харесай

Безос: Роботите навлизат масово до 10 г. в складовете на компании

Главният изпълнителен шеф на Amazon.com Джеф Безос чака да се появят комерсиални роботи в идващите 10 години, които да правят неща също толкоз надеждно, колкото и хората. Това пък може да докара до автоматизиране на складовата работа по света, предава Ройтерс, представена от " 24 часа ".

``
реклама
Този коментар, изработен от сцената на конференцията " re:MARS " в Лас Вегас, акцентира по какъв начин фирмите и университетските откриватели развиват бързо технологията, с цел да извършва човешки задания, без значение дали се грижи за възрастни хора вкъщи или взима и слага артикули в хранилища на търговци на дребно.

Безос не разяснява нито една от разработките на Amazon по тази технология. Компанията обаче твърди, че вижда автоматизацията като метод да оказва помощ на служащите.

Все отново би трябвало да се има поради, че Amazon е известна със устрема си да механизира колкото е допустимо по-голяма част от бизнеса си, без значение дали става дума за ценообразуване или за превозване на артикули в складовете ѝ.

За Amazon работят стотици хиляди хора, доста от които са заети с това да взимат, сканират и да обработват потребителските поръчки във въпросните хранилища.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР