Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде виза за

...
Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде виза за
Коментари Харесай

ЦСКА получи виза за проектиране, обновлението на Армията е все по-близо

Главният проектант на Столична община Здравко Здравков издаде виза за планиране на главен ремонт и реорганизация на стадион " Българска войска " на сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД, разгласи в Народното събрание министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Издадената виза не позволява понижени дистанции към прилежащи парцели или здания, в това число през улица. Тя, както и самият капиталов план, би трябвало да бъдат съгласувани с Министерството на културата по реда на член 83 и член 84, защото стадион " Българска войска " попада в обсега на охранителна зона на резервата " Борисова градина ". Визата влиза в действие с издаването ѝ, защото заинтригувани лица са единствено лицата, по чиято самодейност се издава визата.

В Народното събрание министър Красен Кралев отговори на въпрос на народния представител Иван Ченчев по отношение на периодите за подписване на дълготрайно съдействие с управлението на ЦСКА, което да бъде начало на сериозна капиталова политика от страна на клуба. На идващия стадий е належащо да бъде направен обстоен капиталов план и проект в какъв размер може да бъде осъществен ремонтът и реконструкцията на стадион " Българска войска ". Инвеститорът към този момент може да стартира правенето на този план, след приемането на визата ", разгласи Кралев. Спортният министър изясни, че в това време ММС и ЦСКА са почнали работа по основаване на взаимното комерсиално сдружение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР