Главните редактори на Club Z и Дневник - Светлана Джамджиева

...
Главните редактори на Club Z и Дневник - Светлана Джамджиева
Коментари Харесай

Изгонените от “Възраждане“ медии: На политиците им харесва да няма доверие в медиите

Главните редактори на Club Z и „ Дневник ” - Светлана Джамджиева и Велислава Попова, осъдиха държанието на водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. В сряда на конференция на „ Възраждане ” Костадинов изиска репортерите на „ Дневник ”, „ Капитал ”, „ Медиапул ” и „ Club Z ” да изоставен залата, защото съгласно него служат на непознати страни. Костадинов употребява обидни прилагателни и самичък напусна конференцията си.
Прочетете още
„ Пожелавам си идващият път, когато реши да гони медии, всички да станат и да кажат, че няма да го отразяват. Това е следващ опит за офанзива против медиите. И против нашата медия, която се пробва да резервира сдържаност някакъв тип проверяваща публицистика, да оцеляват в тази среда измежду поредност от офанзиви ”, съобщи Велислава Попова от „ Дневник ”.

„ Доверието в политиците и институциите беше разрушавано систематично през годините. Сега те желаят да разрушат доверието в медиите, с цел да може, да вземем за пример „ Възраждане ” да си употребява единствено Фейсбук като едностранен канал, без никаква сдържаност, без въпрос. Те влагат ужасно доста изпитание, имат най-сериозно наличие. Сега употребяват това като евтина сценка, с цел да привлекат внимание и да пакетират и нападат медиите, които се пробват да вършат публицистика ”, разяснява Велислава Попова.

Светлана Джамджиева пък изясни, че тяхната медия въобще не е имала представител на събитието.

„ Нямаме въпроси, които да желаеме да зададем на Костадин Костадинов и не ни интересува неговия отговор в тази ситуация. Независимо от това продължаваме да осведомяваме нашите читатели какво се случва ”, съобщи Светлана Джамджиева. „ Почти съм уверена, че на политиците им харесва да няма доверие в медиите ”, разяснява още тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР