Главната прокуратура на Украйна съобщи, че срещу пристанищна и гранична

...
Главната прокуратура на Украйна съобщи, че срещу пристанищна и гранична
Коментари Харесай

Русия отново удари по фериботния ГКПП Орловка, свързващ Украйна и Румъния

Главната прокуратура на Украйна заяви, че против пристанищна и гранична инфраструктура в Одеска област, осведоми Би Би Си.

" Пострадали са зърнохранилища, административни здания и товарни коли - изгорели са 9 камиона ", се споделя в изказване на ведомството.

Граничната работа също разгласи прекъсването на работата на фериботния пункт Орловка . Това е фериботен преход през река Дунав за Румъния, което се намира сред дунавските украински пристанища Измаил и Рени.

" Използвайки тактиката на комплицирани маневри, планиращите снаряди трансформираха курса си няколко пъти, като още веднъж се движеха по линията на държавната граница ", се споделя в изказване на Силите за защита на Южна Украйна. Съобщава се, че украинските военни са съумели да смъкват три дрона. В изискванията на война Би Би Си прецизира, че не може навреме да ревизира тази информация.

Украинските военновъздушни сили оповестиха за дронове, ориентирани към Виницка област в западната част на Украйна и до Полтава в централните елементи, както и към Николаевская област и към Кировоград ска област.

В допълнение към гореспоменатите райони, въздушна тревога е била оповестена в областите Хмелницки и Черновци, които се намират по-на запад от Виница.
 Дете е починало след съветски удар по Харков
Дете е починало след съветски удар по Харков

Най-малко 16 души са ранени, в това число дете на 11 месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР