Главна роля за Дан СтивънсЛуси Бойнтън“Апостол е новото предложение от

...
Главна роля за Дан СтивънсЛуси Бойнтън“Апостол е новото предложение от
Коментари Харесай

Горещи мацки в окултен трилър

Главна роля за Дан Стивънс

 Луси Бойнтън Луси Бойнтън
“Апостол ” е новото предложение от бързо изгряващия режисьор режисьора Гарет Еванс („ Merantau ”, “The Raid ”). Произведението е описвано като “поразяваща окултна алегория, в която единственото по-ужасяващо нещо от лудостта е злокобната действителност зад нея ”. Бонус са няколко страхотни грации в актьорския екип, предвождани от Кристин Фросет и Луси Бойнтън.

Действието на “Apostle ” се развива в Лондон, през 1905 година Блудният наследник Томас Ричардсън (Дан Стивънс) се завръща вкъщи, където открива, че сестра му е арестувана от членовете на набожен фетиш, които желаят откуп. Твърдо решен да я освободи непременно, Томас отива на идеалистичния остров, където живеят почитателите на култа под управлението на харизматичния оракул Малкълм (Майкъл Шийн). Инфилтрирайки се в общността на острова, Томас научава, че корупцията, която култът твърди, че отхвърля, е проникнала надълбоко измежду неговите членове, и открива истина, надалеч по-лоша, в сравнение с си е представял.

Ето какво дава отговор и Дан Стивънс, който играе основната роял на въпрос дали ще има екшън във кино лентата: “Мога да ви кажа, че има малко екшън… може да е “The Raid 3 ”. Доста хора ме питаха, дали филмът не е дегизиран “The Raid 3 ”. Бих желал да е. Но не е. Това е, уповавам се, в действителност специфична творба. Беше неповторимо преживяване, с доста, доста сложни фотоси, само че Гарет Еванс е прелестен създател – Уелския Тарантино – в действителност е огромна работа. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР