Главен приоритет за нас ще бъде справянето с инфлацията, най-вече

...
Главен приоритет за нас ще бъде справянето с инфлацията, най-вече
Коментари Харесай

Български възход ще се бори за два мандата в Бургас, вижте листата

Главен приоритет за нас ще бъде оправянето с инфлацията, най-много при храните. Недопустимо е да имаме изнемогващи пенсионери и работещи небогати, сподели лидерът Виолета Комитова 

„ Български напредък “ записва през днешния ден листата си за Втори МИР-Бургас .

Водач още веднъж е някогашният районен министър, втората позиция е за регионалния водач на партията, третото място – за общинския координатор, а четвъртото – за строителния бизнесмен.

БВ в последните месеци работи интензивно за основаването на структури в общините в Област Бургас. Партията употребява инерцията от положителния резултат на вота за 48-ото Народно събрание и фактически за малко време съумя да притегли за идеята разпознаваеми имена от всеки един град.

Заради това в този момент упованията за по-сериозен пробив и спечелването на две депутатски места.

Ще водим положителна акция без лъжливи обещания и подправени очаквания, каквито основават доста от партиите . Преди изборите дават обещание всичко, а по-късно виждаме какво се случва. Искаме успокоение и сигурност. Главен приоритет за нас ще бъде оправянето с инфлацията, най-много при храните. Недопустимо е да имаме изнемогващи пенсионери и работещи небогати . Ние сме в Европа, а не в Централна Африка. Ще работим и във връзка с сигурността, а тя има доста измерения – военна, енергийна, обществена “, сподели през днешния ден лидерът Виолета Комитова.

„ Без да излезем от тона, който видяхме в Народно събрание – на кавги, противопоставяме и интриги няма да реализираме нищо свястно. Изключително доста се нервирам на политици, които приказват, че след идните избори, които са пети за две години, ще има още едни. Тези политици какво желаят – още неустановеност . За мен сходен сюжет е неприемлив. Ние бяхме единствените, които още от началото на 48-ото Народно заседание призовавахме за разговор. Формулата на ген. Янев е елементарна – разговор, взаимоотношение и необятно единодушие по главните въпроси за обществото. Това ще бъдат главните насоки за нас в идващото Народно събрание “, акцентира Комитова.

Тя е безапелационна, че партиите би трябвало да мислят държавнически – да се сплотяват по значимите въпроси, а не да мислят единствено за своите партийни ползи.

„ Избрали сме доста мощни претенденти, които потеглят към тази акция с убеденост, че ще реализираме по-добър резултат. Целта ни е два мандата “, сподели Комитова.

Водачът на листата на БВ в Бургаска област акцентира, че сигурността по границите бе една от аргументите да не влезем в Шенген. Две страни ни стопираха – Австрия и Нидерландия.

ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО:



„ Ние от БВ сме доста възмутени, че те си разрешиха да приложат такава мярка, по отношение на нас. България пази границата на целия Европейски Съюз. Най-бедната страна се старае всеки ден да стопира мигрантския поток, само че не получаваме признателност, а виждаме по какъв начин ни атакуват и подлагат на критика. По този мотив зададохме въпрос от парламентарната естрада дали имаме контракти с австрийски и нидерландски компании. Получихме формален отговор, че България е упълномощила по контракти работа за няколко милиарда на компании от тези две страни “, добави Комитова.
 Кандидат-депутатите от Български възход 
Вторият в листата Стоян Грозев е оптимист за вота. Ако трендът на БВ се резервира е доста евентуално той да попадне в идващото Народно заседание, а Грозев има ясни цели, по които ще работи.

Една от районните политики е сигурността по границата. Ще работим и за развиването на туризма. Виждате какво се случва с проблема с летище Бургас, който ни оставя с доста пай сезон. Ще се борим против тази неправда. Друга районна политика, за която и аз като общински консултант няма да спра да лобирам, са избираемите районни кметове. Не може да няма директна народна власт в град като Бургас. Общини с поданици над 200 хил.души би трябвало да избират районните си кметове, а не цялата власт да се концентрира в ръцете на един човек “, безапелационен бе Стоян Грозев.



ЛИСТАТА НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД:

1. Виолета Комитова
2. Стоян Грозев
3. Манол Тодоров
4. Георги Кузманов
5. Явор Жеков
6. Тодор Мархолев
7. Ваня Андонова
8. Николай Стоянов
9. Асен Бонджев
10. Ангелина Мерджанова
11. Димитър Георгиев
12. Красимир Петров
13. Пламен Георгиев
14. Мариела Кирова
15. Мирослав Стойков
16. Калина Згурова
17. Гено Иванов
18. Цветомила Събинска
19. Иво Барзов
20. Илия Николов
21. Венцислав Христов
22. Борислава Иванова
23. Мартин Митев
24. Деян Денев
25. Тони Бояджиева
26. Стоян Апостолов
27. Александър Станчев
28. Калина Радева
 Общинският координатор Манол Тодоров е на трето място в листата на БВ  Строителният бизнесмен Георги Кузманов е четвърти, ще заложи на мощна преференциална кампания  Адвокат Мирослав Стойков е едно от новите имена в листата    Явор Жеков заема петото място   Ваня Андонова от Приморско е на 7-ма позиция
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР