Главен комисар Станимир Станев е новият директор на Главна дирекция

...
Главен комисар Станимир Станев е новият директор на Главна дирекция
Коментари Харесай

Зам.-шефът на МВР-Кърджали Станимир Станев е новият директор на Националната полиция

Главен комисар Станимир Станев е новият шеф на Главна дирекция " Национална полиция ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От няколко месеца той беше зам.-шеф на Областната дирекция в Кърджали. Сега е преназначен на високия пост със заповед на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

 Освободиха шефа на Главна дирекция Виж още

Станев е роден през 1965 година в Пловдив. Завършил е висше обучение в Техническия университет в Габрово през 1996 година, с професионална подготовка " Електроинженер ", както и Международна академия за правоприлагане в Будапеща.

Работи в Министерство на вътрешните работи от 1992 година, като поредно е заемал изпълнителски и управителни длъжности в охранителна и престъпна полиция. Започнал е като държавен чиновник в Транспортна полиция в Пловдив, която е оглавил през 2009 година. Бил е шеф на отдел " Транспортна полиция " в Групово дело " Криминална полиция ", шеф на бранш в " Специализираното полицейско ръководство " - София, шеф на отдели в Групово дело " Криминална полиция ", финансов инспектор в ОД на МВР-Пловдив. След това е бил финансов инспектор в ОД на МВР-Кърджали, а по-късно и контрольор в бранш " Противодействие на икономическата престъпност ".

Досегашният шеф Николай Хаджиев е преназначен на друга позиция в системата на Министерство на вътрешните работи, се споделя още в известието, без да се прецизира каква е тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР