Глътка въздух за пловдивските хотели – международният турнир по класическа

...
Глътка въздух за пловдивските хотели – международният турнир по класическа
Коментари Харесай

Чудо! Хотелите в Пловдив се напълниха

Глътка въздух за пловдивските хотели – интернационалният шампионат по класическа и совободна битка „ Дан Колов – Никола Петров” съумя да изпълни част от тях. Турнирът започва през днешния ден и ще продължи до 11 април, а гостите са от 23 страни. Заради противоепидемичните ограничения обаче надпреварата ще се организира без аудитория. Само състезателите са 300-400 души, ориентировъчно уточни Стоян Добрев, повторен европейски първенец по класическа битка, а в този момент в екипа на уредниците. Гостите в Пловдив ще бъдат в пъти по-малко от годините преди пандемията с COVID-19, през 2020 година шампионатът пък бе анулиран.

Сега състезателите, съдиите и интернационалните делегати са настанени в няколко хотела. Официалните лица са в 4-звездния „ Алианс”, който е безусловно залепен до мястото на осъществяване на шампионата - зала „ Сила”. И спортната зала, и хотелът, а и шивашката фабрика сред тях е на еднакъв притежател – Едноличен търговец „ Тоник-Антон Кьосев”.За дните на спортното мероприятие в хотела е невероятно да се намерят свободни стаи, сподели инспекция през booking. сom. Първата свободна дата за резервация е 13 април. Част от състезателите са настанени в хотел „ Империал”, а друга – в " Тримонциум Рамада ", научи „ Марица”. Най-големият пловдивски хотел - Гранд хотел Пловдив, е избрал да не работи доникъде на април.

Съгласно заповедта на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов гостите в хотелите се изхранват само в режим рум-сървиз. Това важи и за състезателите по битка, без значение че с цел да стигнат до България те имат негативни PCR-тестове. Ресторантите на закрито не работят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР