Гласуваме, за да изпълним гражданския дълг и да се надяваме

...
Гласуваме, за да изпълним гражданския дълг и да се надяваме
Коментари Харесай

Бербатов пред bTV: Надяваме се политиците да си стиснат ръцете

„ Гласуваме, с цел да осъществим гражданския дълг и да се надяваме към този момент по-късно да нашите политици, които бъдат определени от нас, да си свидлив ръцете, с цел да може страната да се стабилизира “, сподели пред bTV футболистът Димитър Бербатов, откакто гласоподава в Лондон на 2 април.

Проследете с нас деня след оповестяването на резултатите

„ Всички се надяваме на едно по-добро бъдеще. Не инцидентно имам фондация от 15 година, която поддържа надарените деца. Винаги съм знаел че бъдещето ми е обвързвано с България, по тази причина не скърбя – всеки води борби. Не би трябвало да ни плашат – би трябвало самоуверено да се хвърляме, когато знаем, че устояваме положителното “, добави футоблистът.

ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ с 2% преднина пред ПП-ДБ

Около 26 000 българи във Англия са упражнили правото си на глас на 2 април. Има проблем от секцията в посолството ни в Лондон – на 8 бюлетини от машините не е маркиран вотът. Комисията е съставила протокол и се чака решение на ЦИК. Първоначалните данни сочат, че безапелационно води обединението ПП-ДБ, само че има и растеж в поддръжката за „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР