Гласувахме против Закона за приватизациите, ветото на президента е основателно

...
Гласувахме против Закона за приватизациите, ветото на президента е основателно
Коментари Харесай

Нинова: Гласувахме против Закона за приватизациите

Гласувахме срещу Закона за приватизациите, ветото на президента е основателно и в случай че ГЕРБ не го поддържат, сезираме Конституционния съд. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция след съвещание на Изпълнителното бюро на партията, оповестява " Канал 3 ".

„ Ветото на президента по Закона за приватизационен и следприватизационен надзор - безусловно основателно несъгласие, което ние поддържаме, както и в досегашното ни държание във връзка с този закон. Гласували сме срещу него, той е тежко лобистки и обслужва ползите на избрани олигарси в България. Виждаме, че ГЕРБ се готвят да внасят някакви ремонти в закона, нещо да вършат. Единственият метод тези текстове да паднат е да се поддържа ветото на президента. Трябва да подкрепим ветото “, сподели Нинова.

Тя разясни, че най-вероятно от ГЕРБ ще желаят да се отхвърли ветото и още веднъж да внасят следващи ремонти в закона. „ Ние ги призоваваме да гласуваме ветото и да се завърши с тази позорна страница в историята на българския парламент “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. Според нея „ Обединени патриоти “ са проиграли за следващ път тематиката правдивост и са направили 

„ Ако отхвърлят ветото на президента, ние от първия ден започнахме да работим по конституционна тъжба, и ще сезираме Конституционния съд “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. Лидерът на Българска социалистическа партия прикани за изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъде прегледано ветото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР