Гласувах за управление, което да изведе Пловдив от разрухата. Нека

...
Гласувах за управление, което да изведе Пловдив от разрухата. Нека
Коментари Харесай

Кандидатите от Български възход: От нас зависи дали градът ни ще тръгне по нов път

„ Гласувах за ръководство, което да изведе Пловдив от разрухата. Нека пловдивчани повярват, че има опция и че от тях зависи дали градът ни ще тръгне по нов път. Днес е по-важно от всеки различен ден да заявим своята свободна воля “. Това сподели претендентът за кмет на Пловдив Яни Иванов, който гласоподава дружно със брачната половинка си в учебно заведение „ Любен Каравелов “, с цел да гласоподават.

Инж. Димитър Чолаков упражни правото на глас в СУ „ Паисий Хилендарски “. „ Гласувах за възхода на Пловдив, за по-добрия живот на пловдивчани “, сподели той откакто пусна трите бюлетини в урната.

Веселина Златанска показа, че гласоподава за стопански постоянен Пловдив. „ Надявам се пловдивчани да бъдат рационални и да изберат ръководство, което може да изведе града ни от клопката на неприятните решения “, уточни кандидатката за кмет на регион Централен.

„ Гласувах за един нов Пловдив и за нов модел на ръководство на регион Източен “, сподели Йордан Попов с апел към пловдивчани да бъдат виновни и смели през днешния ден.



О.р. полк. Костадин Добрев е оптимист за бъдещето на регион Западен и гласоподава за ред, успокоение и сигурност на своите съграждани. „ Нека изберем компетентността пред посредствеността, да дадем късмет на истината пред лъжата. Нека покажем, че всяка скица е обречена, когато е против ползите на хората “, посочи претендентът за областен кмет.

Със клонче здравец на ревера и усмивка о.р. бригаден военачалник Пламен Торлаков гласоподава рано в секцията си в регион Тракия. Той пусна бюлетините в урната с религия и вяра, че пловдивчани през днешния ден ще бъдат дейни. „ Нека не бъдем апатични към бъдещето на града ни, а да гласуваме уверено за ново начало и нов морал в локалната власт “, сподели той.

Таня Николова упражни правото си на глас и прикани съгражданите си да отидат до урните в днешния безоблачен ден. „ Длъжни сме да дадем отпор на схемите и сглобките, поради децата ни, поради родителите ни, поради правото да живеем почтено “, сподели 34-годишната кандидатка за кмет на регион Северен.

В Южен упражни вота си Костадин Беларев с апел за всеобщо гласоподаване „ Гласувайте всички. Гласувайте, тъй като единствено по този начин може да променим нещо! “, сподели 35-годишният татко на две деца. Той дойде дружно със брачната половинка си ухилен и в очакване на положителни резултати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР