Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за

...
Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом

" Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом, за устойчиво ръководство, което да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията, за повишение на приходите, за развиване на стопанската система, което да подсигурява разцвет на България. Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии, няма да бъдат изоставени, че страната ще бъде до тях, ще бъде сътрудник и ще помогне ", това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни своя избор. 
 Корнелия Нинова Българска телеграфна агенция
" Законът да е идентичен за всички, да няма богопомазани , да се ползва еднообразно за всичко, да има правдивост ", разгласи Нинова като приоритет. 

" Да, чакам Българска социалистическа партия да сме в идващото ръководство.  Без мощна обществена партия, в тези сложни моменти, няма да е елементарно ", безапелационна бе Нинова на въпрос дали чака Българска социалистическа партия да са част от ръководството в идващото 48-о Народно заседание. 

" Многократно сме заявявали, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи не можем да вършим болшинство , дано забележим резултатите на останалите през днешния ден ", добави Нинова и разгласи, че партията има 10 ограничения за първите 100 дни за преодоляване на инфлацията и повишение на приходите. 
 Корнелия Нинова Българска телеграфна агенция
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упражни правото си на глас в избирателна секция 48 в 25 ОУ „ Д-р Петър Берон “ на ул. „ Балканджи Йово “ №22 в регион „ Красно село “ в София. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР