Гласувах за чист, подреден град, изпълнен със събития, здрав, културен,

...
Гласувах за чист, подреден град, изпълнен със събития, здрав, културен,
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Гласувах за подреден и културен Пловдив

Гласувах за чист, спретнат град, изпълнен със събития, здрав, културен, просветен. Пловдив на бъдещето, в който всеки жител има глас. Глас и място, и всяко място е поддържано с грижи.

Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, който гласоподава на днешния балотаж. Той се изправя в борбата за кметския пост против Ивайло Старибратов, повдигнат от „ Продължаваме промяната “ - „ Демократична България “.

„ Ако забелязахте, в цялата акция от устата ми не излезе нито една неприятна дума за съперниците ми. Показахме една позитивна, градивна, ориентирана към целите, изпълнена с положителни послания акция, с която описахме проблемите на града и дадохме доста решения “, съобщи Димитров.

Той гласоподава с хартиена бюлетина за кмет на града и за областен кмет. „ И предният път гласувах с хартиена бюлетина. Става бързо, елементарно, нямам нищо срещу машинния избор, стига да се броят по-късно разписките. “

„ Ако предната седмица имаше поредност от почивни дни, то може би в този момент дъждът уплаши жителите. Призовавам да излязат да дадат гласа си, тъй като е значимо да имаме по-голяма изборна интензивност и идващият кмет да има поддръжката на повече пловдивчани “, добави още той.

„ Денят е изпълнен напрегнато и упования. Благодаря за поддръжката в акцията и се надявам за положително развиване на Пловдив “, сподели Димитров.

„ В цялата акция приказваме за едни и същи проблеми. Това, което се посочва като проблем – превозът, тапите, презастрояването, чистотата, и доста дребни проблеми. По-важното – нашата стратегия получи доста положителни оферти, с които ние ще се съобразим “, акцентира още той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР