Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина ден преди изборите

...
Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина ден преди изборите
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Резил ще е, ако Румен Радев остане президент

„ Гласувах против това полицейско принуждение, тази полицейщина ден преди изборите да влезе полиция в СУ " Свети Климент Охридски " и други университети. Това е срам, а още по-голям срам ще е Румен Радев да остане президент. Дано се отървем от този срам “.

Това сподели някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си глас в 78 СУ „ Христо Смирненски “ в Банкя.
Анастас Герджиков: Приказките за всеобщо гласоподаване в Турция не се случиха
Важно е да се гласоподава. Аз гласувах за единството на нацията и да се преодолеят всички рецесии. Надявам се, че в случай че се оправим с рецесиите, б...

Борисов подсети, че ексуправляващите изчакали инициативните комитети да повдигнат персони, за които хората да застанат, да ги обединят, да водят външната политика и добросъседство с останалите страни. Доверихме се напълно на избора на всички ректори на ВУЗ-овете, на най-голямото образователно заведение, в което да влиза полицията ден преди изборите, ядоса се Борисов.

„ Румен Радев съумя да ни скара с нашите съседи. От най-обичана страна на Балканите, от София се правеше външната политика, в този момент се ненавиждаме със Скопие, Албания, ненавиждаме се с Турция. Това е резилът, с цел да приказваш за истина и господство на закона, да откриваш самодейността „ Три морета “, да вървиш на срещи с НАТО и да кажеш, че Крим е съветски. Аз съм покъртен от мълчанието и на Христо Иванов. Мълчанието на агнетата – няма го нито него, нито военачалник Атанас Атанасов и всевъзможни други евроатлантици. Пълно безмълвие “, разяснява Бойко Борисов.

Това, което е озадачило Бойко Борисов е, че претендентът за министър председател Кирил Петков стои до този, който нарушава интернационалното право. Крим не е съветски и той в случай че го каже това на среща на върха на НАТО, аз чакам, че ще има тежка реакция против България, предизвести Борисов.

Борисов не пропусна да засегне и спрягания за претендент за транспортен министър Николай Събев от „ Продължаваме промяната “. Кандидатът на Кирил Петков за министър на превоза Събев, който като го питаха за автомагистрали сподели, че няма да се строят колекторните автомагистрали, а ще вършим други автомагистрали. За страдание не последва въпрос: Къде сред Рила, Пирин и Стара планина въжен мост ли ще се прави?, недоумява Борисов.

По думите на Борисов навръх мутрите политиката води Радев. Кой е по-силен влиза и му завзема офиса. Този срам, пред който сме изправени, разбирам, че на следващия ден отново готвят да теглят още половин милиард за цената на тока и умрелите. Народът привикна да мре и това не ни прави усещане, заяде се още веднъж Борисов.
Румен Радев: Ние сме вършиме, само че изборите се печелят от проведените
Президентът Румен Радев прикани хората за цялостна готовност за втория тур на президентските избори. Той упражни правото си на глас в тр...

Той се надява малко хората да проявят разсъдък на днешния балотаж – ректор на ректорите против този, който ни вкарва в интернационален скандал. Борисов ще се забавлява, само че се надява българите да проявят разсъдък.

ГЕРБ не взе участие в договарянията за кабинет. Трябва да има държавно управление, с цел да може хората да сравнят и тях и нас. Хората са отвратени, уплашени и уплашени, сподели Борисов за ниската изборна интензивност и добави, че няма събитие на ГЕРБ, на което да няма полиция.

Той ще разяснява разпита на Младен Маринов в ГДБОП за случая „ Осемте джуджета “, когато викнат Бойко Рашков да го питат за това, че е отстрелял огромен13 килограмов глиган в Ракитово. 

Още:
Росица Матева: 15 машини за гласоподаване не са стартирали работа
Днес 15 машини за гласоподаване не са стартирали работа. Това съобщи представителят и заместник-председател на ЦИК Росица Матева на първия бриф...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР